View Full Version : Amiko alien shd 8900
dm8002013
13-07-2013, 17:53
kod mene neradi upc direct na amiku alien1 8900 zašto neznam samo da potvrdim možda i ja griješim hvala pozdrav
da probas po upustvu:
citat:
@bekcic
-Dakle prvo ubaciti najnoviji SW za Spark 1.2.65
-Raspakovati plugin i prebaciti na stik
-Na ekranu se pojavljuje poruka "želite učitati plugin"
-Risiver se posle učitavanja sam restartuje
-Odabrati neki program iz UPC paketa
-Onda u meniju otići na plugin i uključiti -mcas- (oni koji koriste cs neka isključe oscam da bi bili sigurni da emu radi)
-Ako ne proradi, ući u risiver preko TC i obrisati datoteku keydata bin, verzija za podršku DRE2 bez kartice
-Ugasiti risiver na prekidač pozadi-startovati
selver79
13-07-2013, 18:31
neznam dobro koristiti ovaj total comander
ako može pomoć evo ja ga vidim u total comanderu ali šta dalje činiti hvala
selver79
13-07-2013, 19:47
ima li iko da riješim uklanjanje keydata.bin ili da negledam upc direct hvala svim koji se mučili
dm8002013
13-07-2013, 20:23
neznam dobro koristiti ovaj total comander
ako može pomoć evo ja ga vidim u total comanderu ali šta dalje činiti hvala
pa ako ga vidis obrisi ga ,,klikni na njega i imas dole na info traci TC F8 Delete
Ako ne proradi, ući u risiver preko TC i obrisati datoteku keydata bin, verzija za podršku DRE2 bez kartice
selver79
24-10-2013, 20:07
ubacivajući enigmu 2 sve je prošlo ok i nešto sam updajtovao sa neta neke nove "fore " srušilo mi enigmu2 i ispisuje mi fail 7 - 70 šta mi je čini hvala
riješeno
-Problem sa srpskim slovima sa kvacicama
Imao sam isti ovaj problem i na DM500s sa drticem al sam ga posle nekako resio u fontovima i islo je sve kako treba , sad sam presao na Amiko aliena 8900 i dobro mi ide koristim njegov Spark, ne zelim mnogo da se bakcem oko promene na enigma(Nemam vremena za eksperimentiranje ,dovoljno mi je da pogledam malo TV ili da ponekad pogledam neki film sa Hard Diska) ali kazem, opet isti problem - kad gledam film sa Hard Diska ne da mi sva srpska slova sa kvacicama . Probao sam sa svim ponudjenim opcijama Codifica u sub meniju i nista . Na UTF-8 daje samo titlove gde nema kvacica a kad treba da ide neki titl gde ima kavacica nista ,ta linija/titl ne ide. Na svim ostalima ,recimo WIN-1250 itd ,titl ide normalno al bez nekih slova sa kvacicom (razumete koja slova ne?)
Inace na svim kanalima TV gde ima srpski titl ide sve normalno - sa kvacicama. Problem nastaje samo kad gledamfilm sa hard diska (titlove skidam sa titlovi.com)
selver79
19-01-2014, 23:08
ima li neko problem sa free iptv updater jučer je bilo sve ok a sad nemogu update uraditi nema ni jednog kanala i ono što sam imao otišlo čim sam update uradio znam da je free al to sam gledao godinu dana bez frke enigma je u pitanju
BackupV4 PKT GM E2 Hyperion V2 Image ova verzija
selver79
04-10-2014, 15:51
pozdrav imam problem ako možete da mi pomognete amiko alien 1 na displeyu stoje samo 4 nule ništa ne reagira nemogu ni na enigmu ništa ima li i tko kakvo riješenje hvala
adjutant
04-10-2014, 16:26
pozdrav imam problem ako možete da mi pomognete amiko alien 1 na displeyu stoje samo 4 nule ništa ne reagira nemogu ni na enigmu ništa ima li i tko kakvo riješenje hvala
Samo JTAG ili kanta za smece.tuzan.gif
selver79
04-10-2014, 16:31
Samo JTAG ili kanta za smece.tuzan.gif
imaš li ta uputstva ili da tražim na netu hvala ti