View Full Version : Amiko Alien2
junkers69
05-04-2013, 16:35
pogledaj ip adresu možda ti se promjenila kod restarta recivera
ma ok je... HDMU je proradilo. moram se jednom prijaviti na router a jednom na direkt crossover bez rutera i pronasao sam , samo jos da dodam da sam nasao i da je pass oscam da kod nekoga radi
hvala na pomoci
pozdrav
okey.gif
selver79
16-09-2015, 19:50
pozdrav forumu imam resiver amiko alien 2 +triple tuner da monogo ne pišem nema slike ni na hdmi ni na scart kablu bilo je grmljavine a resiver pokazuje boot i na sparku i na enigmi 2 tj pokazuje imena kanala vidi se prebacuje i slično ako ima neko nekakvu probu bio bi zahvalan
pozdrav forumu imam resiver amiko alien 2 +triple tuner da monogo ne pišem nema slike ni na hdmi ni na scart kablu bilo je grmljavine a resiver pokazuje boot i na sparku i na enigmi 2 tj pokazuje imena kanala vidi se prebacuje i slično ako ima neko nekakvu probu bio bi zahvalan
Mislim da ti je izgoreo jer je kolegi Bekcicu takodje od groma preko internet kabla riknuo.Probaj opet ubaciti nov imagin ako ni tad ne prikaze onda je riknuo sigurno.
dragomir
17-09-2015, 10:54
Mislim da ti je izgoreo jer je kolegi Bekcicu takodje od groma preko internet kabla riknuo.Probaj opet ubaciti nov imagin ako ni tad ne prikaze onda je riknuo sigurno.
probaj sa RS-232 kablom podici ces sistem sigurno. jel ti bio prilikom grmljavine na stedbay-u?
selver79
17-09-2015, 13:24
probao sam sa dosta alata ali ne daje rezultat preko usb-a sve krene do factory i nece dalje samo pise "t to" blinka i nista nisam siguran da li je bio na standby ali cudno napisao sam da kanale prebacuje vidim ih prosiebe n24 rtl itd.hvala svima na pregledu i pomoci al sta se moze idemo dalje pozdrav
Dali mozes na sparku pokrenuti ako mozes ,onda iz sparka zameni enigmu sa
WLTool programom obrises staru i sa e2upgrade-restore.plugin instaliras novu
selver79
17-09-2015, 19:15
hvala ti puno Jovanće sa novim sam image uspio ali je neke posljedice ostavio nije bitno radi živio
dragomir
17-09-2015, 20:44
hvala ti puno Jovanće sa novim sam image uspio ali je neke posljedice ostavio nije bitno radi živio
i ja ga imam nemoze njemu grom nista, znao sam da ces uspeti...pzzz.veselo.gif